Motorrijden met plezier

angst voor motorrijden met EFT
Probleemstelling
MC zat telkens verkrampt en met angst als ze meereed op de motor met haar partner. Motorrijden kan aangenaam zijn en geeft een gevoel van vrijheid als je ontspannen kan meerijden.  Verkrampt zitten werkt enkel tegen en kan gevaarlijk zijn voor de motorrijder. Lange ritten waren de hel voor haar. Toch wou ze er graag van genieten om haar man een plezier te doen en samen leuke uitstappen te maken.
Aanpak
In 2 EFT sessies hebben we gewerkt op MC’s fysieke gewaarwordingen in haar lichaam : zweet, verkrampte spieren, versnelde ademhaling…  Ook op haar angsten hebben we gewerkt: angst in de bochten, angst om te vallen etc..
Eindresultaat
Ik kreeg deze reactie van haar : ‘Ik wou je even meedelen dat het motorweekend goed verlopen is. Ik heb voor het eerst van de ritten genoten, zonder angst.
Bedankt voor de EFT sessies.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *