Over Karmo-zijn

Over Kristel Van Damme: oprichter Karmo-zijn

Al op zeer jonge leeftijd was ik er mij van bewust dat mensen helpen op een dieper niveau mijn echte talent was. Literatuur, lezingen en cursussen hebben me hierbij als persoon gevormd. Na 20 jaar actief te zijn in diverse sectoren in administratieve en commerciële functies, heb ik zoals zovelen heel wat wegen bewandeld om mijn ultieme doel te bereiken, en dat is mijn eigen rust- en werkplek ‘Karmo-zijn’. Zelf heb ik ook mijn carrière een andere wending gegeven. Ik heb gekozen voor wat ik het beste kan en het liefste doe: mensen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en mee op zoek gaan naar ieders sterktes en uitdagingen. Als coach werk ik daarom ook voornamelijk met eigen methodieken. Jou ondersteunen tot je op eigen kracht verder kan, dat is mijn missie. Samen bepalen we de ingrediënten die we nodig hebben voor het behalen van de doelstellingen die je voor ogen hebt zodat je terug voluit kan genieten van je leven, je job of je relatie. “Iedereen is uniek. Mijn aanpak is persoonlijk en op maat.” kristel van damme
‘Een missie is iets groters dan jijzelf. Het verandert wie je bent in wie je geacht wordt te zijn.’ Benjamin Earl Taylor, Jr.

Partnership Diaspoor: Samen staan we sterk

over karmo-zijn Loopbaanbegeleiding: Bewust Veranderen. De professionele aanpak van Sandra en de methodieken waarmee ze werkt, zijn de perfecte aanvulling voor het aanbod van Karmo-zijn. Op deze manier willen we samen mensen verder op weg helpen naar ‘bewust veranderen’: de synergie van een persoonlijk bewustwordingsproces en het bewust veranderen van jouw loopbaan. Ik kijk naar de mens achter de ‘werknemer’ en ga na welke factoren invloed hebben op het welzijnsgevoel. Die hoeven niet altijd werk-gerelateerd te zijn - je neemt je werk vaak mee naar huis, maar andersom geldt evengoed. Jou ondersteunen tot je verder kan op eigen kracht, dat is mijn missie. Samen bepalen we de ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van de doelstellingen die je voor ogen hebt zodat je terug voluit kan genieten van je job als werknemer of zelfstandige!Logo diaspoor

Ik werk als zelfstandig consultant voor Diaspoor.

Voor organisaties: werknemers en welzijn

Van piekeren en stress naar kracht en ontspanning met hartcoherentie Stress- en burn-outopleidingen aangeboden door de werkgever kaderen in het wettelijk verplicht welzijnsbeleid maar zijn nog geen verplichting. Nochtans heb je er als werkgever alleen maar baat bij. Na een hartcoherentietraining daalt het cijfer van absenteïsme, vergroot de motivatie, en verbeteren de prestaties van je werknemers. Soms leidt een algemene situatie binnen je organisatie tot stress of zelfs een burn-out. Om deze situaties op te lossen, overleg ik samen met de directie, HR of de arbeidsgeneesheer welke maatregelen we kunnen nemen om de situatie te verbeteren voor alle betrokkenen.

VOOR ORGANISATIES: LOOPBAANBEGELEIDING VOOR ZELFSTANDIGEN

Van flipperkogel naar bowlingbal? Krijg inzicht in jezelf of jouw organisatie, pak je problemen nu aan en laat je hierbij professioneel begeleiden. Als coach en trainer help ik jou om het beste uit jezelf of jouw organisatie  te halen. In de loopbaanbegeleiding wordt er dieper ingegaan op pijnpunten die jij als zelfstandige ervaart. Waar worstel je mee? Waar twijfel je aan? Hoe zie je jouw toekomst en zaak tegemoet ?
Tijd om jouw koers uit te stippelen en doelen te stellen! Word je bewust van je loopbaan en neem zelf het heft in handen.

OPLEIDINGEN KRISTEL VAN DAMME

Loopbaanbegeleiding

 • Loopbaancoach bij Diaspoor – Sandra Bonny

Hartcoherentie

 • Certificaat Hartcoherentie Coach bij Louis Van Nieuland.
 • Certificaat Hartcoherentie training voor groepen bij organisaties en bedrijven bij Louis Van Nieuland.

Emotional Freedom Techniques

 • Certificaat EFT practitioner
 • Certificaat EFT Advanced practitioner
 • Bijscholing : Kinesiologie
 • Bijscholing : Matrix Reimprinting
 • Certificaat EFT Master
 • EFT Academy
 • Bijscholing : EFT bij PTSS (post traumatische stress)
 • Novet - Gabriëlle Rutten

Life Coach

 • Certificaat Life Coaching – bij Cornelle Sterck - Centrum voor avondonderwijs Gent -

Health4LGBTI

 • Attest vorming voor holebi's, trans* en intersekse.

Chakra Coach

 • C-More Academy – Cornelle Sterck

Massagetherapeut

 • Syntra Aalst – Cosmetische massage
 • Anaka – stoelmassage

Marketing Bedrijfsmanagement

 • Hogeschool Gent