En als het nodig is, leg ik mijn pad naast het jouwe

en loop ik met je mee.

A-typisch – diepgaand & authentiek, zo werk ik

Coaching vormt de basis voor zowel persoonlijke als professionele begeleiding. Een veilige omgeving en vertrouwen kan ik jou bieden om een optimaal resultaat te behalen, stap voor stap. Er bestaat geen standaard behandeling; het is altijd anders. Waar traditionele therapeuten de klacht behandelen, doe ik het andersom. Bij een eerste sessie starten we altijd met een intake gesprek om inzicht te krijgen in jouw verlangens en behoeften, als mens of als organisatie. Na dit gesprek bepaal je zelf of we doorgaan of niet.

Als creatieve generalist werk ik met een uitgebreid aanbod en gebruik ik verschillende tools die ik inzet volgens jouw noden tot je op eigen kracht verder kan, want dat is mijn missie.  Bottom line resultaat : gelukkige mensen.

Op regelmatige basis bied ik workshops, trainingen en lezingen die je kan terugvinden bij ‘nieuws’. Als trainer kan je mij boeken voor opleidingen en workshops rond deze thema’s.

Wat bedoel ik met : Bewust worden | Verwerken | Loslaten?

Bewust worden

Het is interessant om te weten hoelang het probleem bestaat, de oorzaak hoeft niet meteen helder te zijn. Van daaruit vertrek ik. Soms van het onbewuste naar het bewuste. Je komt dan ook dichter bij je authentieke zelf te staan of als organisatie.

Verwerken

Diep vanbinnen weet je altijd precies wat je nodig hebt, dit is je intuïtieve kennis. Ik werk en verwerk zodat er een heldere verbinding komt. Zo wordt troebel water pas helder, wanneer het de kans krijgt om tot rust te komen zodat modder naar de bodem kan zakken. Via coaching, methodieken, technieken verwerk ik jouw thema zodat er rust komt en opnieuw een flow.

Loslaten

Loslaten is een krachtige daad! Als je leert loslaten, kun je weer vooruit. Je bent niet langer verstrikt in je problemen. Hierin help ik jou om de controle los te laten, om het maximale te bereiken, het is de sleutel naar vrijheid. Zowel privé als professioneel.

holistische benadering karmo-zijn

Emotioneel, mentaal, fysiek, sociaal en spiritueel in balans zijn, is dé sleutel tot succes.

Interesse om samen te werken?

Neem contact op met Kristel voor al jouw vragen.

Ik maak graag tijd vrij voor jou voor een gesprek om te ontdekken of Karmo-zijn jou kan helpen

Via mail kristel@karmo-zijn.be of bel 0475 32 91 77

Contacteer mij