Wat ik doe2019-04-07T10:15:44+00:00

Samen bewandelen we het pad naar jouw doel.

Begeleiding in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Doelbewust kiezen en leven maakt je meer gecenterd en gefocust en zet je op een directer pad. Ik heb een uitgebreide waaier aan kennis en ervaring met betrekking tot coachen, stresspreventie, emotiehantering, testmethodieken, energetische behandelingen, relaxatie, …

Begeleiding & coaching

Coaching is bewustwording en authenticiteit. Meer bewust zijn van wie we werkelijk zijn. Meer bewust van de problemen die we tegenkomen in het leven, wat de oorzaak hiervan is en hoe deze op te lossen. Meer bewust van ons verleden, en de invloed op het heden. Meer bewust van de relaties die we aangaan met anderen en hoe ons gedrag onszelf, en ieder ander, beïnvloed. Ik vergelijk dit proces altijd met het pellen van een ui. Na het verwijderen van een laag kom je steeds dichter bij de kern: onze authentieke zelf.

Adem je stress weg. Mentaal en emotioneel in topconditie blijven, veerkracht opbouwen is de doelstelling van hartcoherentie.

Hartcoherentie

Je leert een vaardigheid opbouwen in het creëren van balans in je brein dankzij je hart via ademhaling.
Het is die vaardigheid die je uiteindelijk veerkracht zal geven om beter met stress om te kunnen. Je kijk op jouw situatie verandert omdat je het leven meer vanuit een staat van balans beleeft dan vanuit een oer-systeem met een overprikkeld emotioneel brein.

Door je hartcoherentie te verbeteren, kan je op vele gebieden vooruitgang boeken:
jouw gezondheid, je geluk, je uiterlijk en vitaliteit, je vermogen om dingen te leren en te onthouden, betere sport- en werkprestaties, betere relaties, een betere intuïtie, meer creativiteit, lagere cholesterol of een lagere bloeddruk enzoverder.

Gericht op stressreductie, (preventie) burn-out, depressie & hyperventilatie, slaapproblemen, …
Kortom: veerkracht opbouwen.

De juiste weg uitgaan spreekt niet altijd voor zich.

Loopbaanbegeleiding

Antwoorden op wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, voor werknemers & zelfstandigen.

Diaspoor. Bewust Veranderen. We hebben een uitgebreide waaier aan kennis en jarenlange ervaring rond loopbaancoachen, stresspreventie, testmethodieken, solliciteren, de arbeidsmarkt, sociale wetgeving en Human Resourses. We hebben uiteraard een enorme passie voor dit beroep en een kloppend hart voor mensen. Bij ons is elk traject UNIEK en aangepast aan jouw vragen en noden !

Trefwoorden: loopbaan(her)oriëntatie, (werk)persoonlijkheidsprofiel, stressbalans, veranderingsprocessen, lifeworkbalance, pesten op het werk, voor iedereen

Ik werk als zelfstandig consultant onder het mandaat van Diaspoor, erkend loopbaancentrum van de VDAB. 
Loopbaancheques kunnen gebruikt worden voor jouw loopbaanbegeleiding.

Diaspoor - bewust veranderen

Laat je leven leiden door gecontroleerde emoties

Emotional freedom techniques

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een behandelingstechniek waarin cognitieve therapie gecombineerd wordt met acupressuur.  Het is gericht op desensitisatie: het minder gevoelig maken voor de emotionele prikkels. Dit heeft invloed op negatieve emoties en op spanningen die in ons lichaam vastzitten en zorgt voor het verbeteren van je levenskwaliteit op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.