Kleurcoach2019-02-18T21:22:30+00:00

Welk kleurentype ben jij?

Vraag je je ook wel eens af welke kleuren jou het mooiste staan? Welke make-up het meeste geschikt is voor jou? Voel je je soms onzeker in bepaalde kleuren of outfits?

Je komt te weten met welke kleuren je helemaal tot je recht komt. Wat net dat maakt het verschil tussen er goed uitzien en er helemaal staan. Het maken van de juiste keuzes geeft je een goed en zelfverzekerd gevoel en dit straal je ook uit.

9 verschillende types

Het kleuradvies is gebaseerd op de 9-typology. Bij elk van de 9 types hoort een uniek kleurenpalet.
De 9 types bestaan uit 4 basistypes: winter of zomer (koude types), lente of herfst (warme types) en 5 mengtypes : winter/zomer – zomer/lente – lente/herfst – herfst/winter – midden.

Bij één van deze types vind je sowieso het meeste aansluiting.

Geen tweede kans voor een eerste indruk!

Wist je dat de eerste indruk voor 55% wordt bepaald door het uiterlijk ? Voor 38% door je stem en houding en slechts voor 7% door de inhoud van de boodschap? Met een kleuradvies zit je dus zeker goed!

Iedereen is uniek, iedereen heeft zijn eigen kracht,
kleur en schoonheid.

Jouw kleurenpallet dragen en uitstralen zorgt voor persoonlijke groei en bewustwording.

Kleurcoaching incl. kleurpas 120 euro.

Waarvoor kan je jouw kleurenkaart gebruiken?

Tijdens de sessie krijg je een eigen kleurenkaart. Deze kan je als leidraad gebruiken voor de keuze van jouw kledij, accessoires (handtas, schoenen, ceintuur,…), juwelen, brilmontuur, haarkleur, make-up & interieur.

Zo winkel je efficiënter en zonder stress !

In je kracht door kleur?

Kleuren hebben een uitwerking op je gemoed. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. 
Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in jouw gedrag, patronen en kwaliteiten. Kleuren helpen je om jouw balans te vinden en jouw eigen pad van bewustwording te lopen om uiteindelijk in je eigen kracht te staan. 

Wie dit wenst, kan tijdens de kleurenanalyse een aantal karakteristieken leren kennen van zijn enneagram-type. Mogelijk leidt dit tot nieuwe inzichten.

Enneagram vertaald in kleur

Het enneagram is een eeuwenoude typologie, gesteund op 9 persoonlijkheidstypes. Deze beschrijven de manier waarop je in het leven staat en geven zo inzicht in je eigen karakter. Het enneagram is waardenvrij, het ene persoonlijkheidstype is niet beter of slechter dan het andere.

Benieuwd wat jouw karakteristieken zijn?

Wil je weten wat jouw sterkste punten zijn, valkuilen en groeipad? Uitleg over je enneagramtype is inbegrepen in de kleurenanalyse, en is geheel vrijblijvend.

Jouw sterke kanten kan je benadrukken en laten uitstralen door jouw kleurenpalet te dragen. Zo wordt jouw innerlijke kracht naar buiten gebracht!

CONTACTEER MIJ